Prijzen

 • Charmant Vakantiehuis Oostduinkerke 10

 • Charmant Vakantiehuis Oostduinkerke 15

 • Charmant Vakantiehuis Oostduinkerke 18

Prijzen

Laagseizoen

 

Week

Week-end

Mid-week

3/1 - 21/2

390

300

270

21/2 - 28/2
Krokusvakantie

560

/

/

6/11 - 25/12

390

300

270

 

Afwijkende periodes op aanvraag.
Buiten hoogseizoen : weekend 2 nachten ipv 3 : prijs op aanvraag.

Reserveren

Prijzen

Tussenseizoen

 

Week

Week-end

Mid-week

28/2 - 3/4

560

350

320

3/4 - 17/4
Paasvakantie

620

/

/

17/4 - 26/6

560

350

320

18/9 - 6/11

560

350

320

Afwijkende periodes op aanvraag.
Buiten hoogseizoen : weekend 2 nachten ipv 3 : prijs op aanvraag.

Reserveren

Prijzen

Hoogseizoen

 

 

Week

Week-end

Mid-week

26/6 - 10/7

830

/

/

10/7 - 28/8

920

 

 

28/8 - 18/9

750

370

350

 

Afwijkende periodes op aanvraag.

Reserveren

Lees meer: Prijzen

 • Hits: 749

Algemene voorwaarden huur vakantiewoning 609 Sunparks Oostduinkerke

Wanneer u de vakantiewoning boekt, verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden.

BOEKEN

 1. U kunt telefonisch, per mail of via internet (Airbnb) boeken. Deze manieren van boeken zijn bindend. Met het vastleggen van een boekingsopdracht, worden de algemene voorwaarden van kracht.
 2. Elke boeking buiten Airbnb om wordt door de eigenaar bevestigd door middel van een boekingsbevestiging per e-mail.
 3. Binnen 10 dagen na ontvangst van deze boekingsbevestiging dient er een aanbetaling van 50% van de huursom te gebeuren. Het restant van de huursom + waarborg dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij boeking binnen de 2 weken voor de aanvang van de huurperiode dient u de totale huur + waarborg te betalen.
 4. Bij niet-tijdige betaling van de aanbetaling en/of saldo van de huursom is de eigenaar gerechtigd de geboekte periode voor de verhuur van de vakantiewoning te annuleren.
 5. De woning is bedoeld voor gezinnen (met kinderen) en niet voor groepen feestvierders.

ANNULEREN

 1. Elke boeking (behalve via Airbnb) kunt u zonder kosten binnen 7 dagen, gerekend vanaf de boekingsdatum, annuleren. U kan dit schriftelijk of per e-mail doen.
 2. Bij annulering na deze 7 dagen wordt het voorschot ingehouden als annuleringskost.
 3. Indien omstandigheden de eigenaar dwingen tot annulering van de al gehuurde vakantiewoning, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder en onmiddellijk zal de eigenaar het reeds betaalde bedrag terugstorten.

AANSPRAKELIJKHEID

Aansprakelijkheid van de huurder 

Het gehuurde vakantiehuis dient door de huurder, zijn medehuurders of zijn bezoekers met de vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving.

 1. De hoofdhuurder is aansprakelijk voor het volledig bedrag van de schade die door hem/haar, door medehuurders, door eventuele bezoekers wordt veroorzaakt, ook wanneer deze hoger is dan de betaalde waarborg en/of na zijn/haar vertrek geconstateerd wordt. Wanneer schade na vertrek van de hoofdhuurder wordt geconstateerd, zal deze zich moeten neerleggen bij de uitspraak van de eigenaar.
 2. Bij de vakantiewoning aanwezige en/of verstrekte huisreglementen zijn onverbrekelijk onderdeel van de huurovereenkomst en dienen daarom strikt te worden nagekomen.
 3. Roken : Het is strikt verboden te roken in de woning. Rookmelders zijn aangebracht. Er mag buiten gerookt worden, maar we vragen met aandrang om geen sigarettenpeuken achter te laten.

Aansprakelijkheidsverzekering 

 1. De huurder wordt geacht verzekerd te zijn voor schade aan derden bv dmv een aansprakelijkheidsverzekering (familiale verzekering).
 2. De eigenaar is niet aansprakelijk voor mogelijk verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard ook berokkend aan huurders van de vakantiewoning.
 3. De huurder heeft gratis de beschikking over digitale TV, internet en alle huishoudapparaten. Hij kan dan ook geen geldelijke of andere schadevergoeding eisen indien één van deze toestellen defect zou zijn. De huurder wordt vriendelijk verzocht alle defecten aan de eigenaar te melden. Wij doen al het mogelijke om het defect zo snel mogelijk te herstellen.
 4. De prijzen en kosten vermeld op de boekingsbevestiging zijn van toepassing.
 5. De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen en het in aanraking komen met een luchtvaartuig of onderdelen daarvan.
 6. De eigenaar is niet steeds ter plaatse aanwezig. Het telefoonnummer is op de lijst met nuttige telefoonnummers terug te vinden.
 7. Op al de boekingsovereenkomsten en daarop aansluitend gemaakte afspraken is het Belgisch recht van toepassing. Alle geschillen met betrekking tot deze overeenkomst, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Veurne.

MAXIMUM AANTAL PERSONEN

 1. In de huisbeschrijving op de website wordt het maximaal aantal personen dat in het vakantiehuis mag verblijven vermeld. Dit aantal (inclusief de eventuele slapende gasten), in dit geval 6, mag in geen geval overschreden worden. Bij overschrijding wordt de huurovereenkomst van rechtswege als ontbonden beschouwd en wordt de toegang tot het vakantiehuis geweigerd zonder aanspraak op teruggave van de huur. Supplementair wordt een bedrag van 25% van de huursom per extra persoon in rekening gebracht.
 2. Een kindje onder het jaar wordt niet als volwaardig persoon geteld doch dient wel op voorhand te worden gemeld.
 3. Bij het overschrijden van het maximum aantal personen is men niet meer in orde met het reglement van het Vlaams gewest in verband met de brandveiligheid en met de brandverzekering.

AANKOMST EN VERTREK

 1. Gelieve de aankomst en vertrekuren strikt te respecteren. Wij, net als jullie wellicht, vinden het prettig om in een nette vakantiewoning aan te komen en te verblijven. Daarom moet er voldoende tijd zijn voor een goede poetsbeurt tussen het vertrek van vorige gasten en de aankomst van nieuwe gasten. Een uitzondering kan indien mogelijk toegestaan worden, maar dient steeds op voorhand aangevraagd te worden.
 2. Indien uw aankomstuur afwijkt van 15:00 vragen wij om ons tijdig telefonisch te verwittigen. Wij proberen u steeds persoonlijk te ontvangen. Indien niet mogelijk wordt de sleutel ’s morgens in het sleutelkluisje geplaatst. De code hiervan wordt u indien nodig de dag voor aankomst toegestuurd.
 3. Aankomstuur: de vakantiewoning is ter beschikking vanaf 15:00u op de dag van aankomst.
 4. Vertrekuur: ten laatste 11:00u.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegelaten!

EINDE VERBLIJF – EINDSCHOONMAAK

Einde van het verblijf 

Het gehuurde vakantiehuis dient na uw verblijf steeds netjes te worden achtergelaten.
Bij vertrek moeten serviesgoed, pannen, kookpotten, enz proper en droog opgeborgen zijn. Ook alle electro-apparaten en de BBQ moeten netjes gereinigd zijn.
De vakantiewoning dient borstelschoon achtergelaten te worden met leegemaakte vuinisbakken. Containers voor alle afval bevinden zich op verscheidene plaatsen in het Park (zie plan).
Indien de woning en/of tuin in zo een staat is dat men niet rondkomt met de vooropgezette schoonmaakuren, dan heeft de eigenaar het recht extra schoonmaakuren aan te rekenen en dit aan 25 euro/uur.

Verlaten van de woning 

Gelieve bij vertrek de ramen en deuren te sluiten, stekker van de koelkast uit te trekken en de verwarming lager te zetten. Indien de eigenaar niet persoonlijk langs kan komen : gelieve de afstandsbediening op de keukentafel te laten en de sleutel in het sleutelkluisje te plaatsen aub.

WAARBORG

 1. De vakantiewoning heeft waardevolle spullen en de waarborg dient om eventuele ongelukjes of beschadiging te vergoeden.
 2. Klachten in verband met de accommodatie en bestaande schade worden aanvaard tot 4 uur na uw aankomst. Deze dient men te melden bij de eigenaar.
 3. De controle van de vakantiewoning gebeurt bij het poetsen. Het is dus bij het poetsen dat men schade, verlies of breuk kan vaststellen.
 4. Wanneer alles in goede orde is achtergelaten en geen schade of breuk is geconstateerd, dan wordt uw waarborgsom ten laatste 10 dagen na uw verblijf via bankoverschrijving geretourneerd. Gaat de schade het bedrag van de waarborg te boven, dan is de huurder verplicht een aanvullende betaling over te maken binnen de week na berichtgeving.
 5. Een conflict over de eventuele schade is een conflict tussen eigenaar en de huurder. De eigenaar beslist over de waarborg.
 6. Men doet er goed aan spontaan ongelukjes te melden aan de eigenaar.
 7. Indien men wat breekt is het raadzaam de gebroken stukken opzij te houden voor de eigenaar of een eventuele plaatselijke verantwoordelijke. Zo kan deze vaststellen over welk gebroken stuk het gaat en voorkomt dit discussies en misverstanden. Het is raadzaam om bij een ongeluk of bij een betwisting ter plaatse te communiceren met de aangestelde verantwoordelijke of de eigenaar. Zo kunnen problemen zo snel mogelijk opgehelderd worden en kunnen we gemakkelijkst tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing komen. 
 • Hits: 392

Home

slak

Het Strandhuis

 • Ook in de winter

  kunt u bij ons na een deugddoende wandeling terecht...

 • Op de vernieuwde Zeedijk te Nieuwpoort. 

  vlak bij de winkelstraat

Een heerlijk kopje verse koffie, thee, cappuccino, latte of een andere koffiebereiding 

een lekkere snack

een stevige salade of een pastamaaltijd

's Namiddags zijn er huisgemaakte pannenkoeken en wafels, gebak, roomijs en milkshakes.  

Vakantiehuis te huur

Meer informatie over het vakantiehuis in Sunparks

Zowel voor als na een dagje strand, een shopping-namiddag in de achterliggende winkelstraat of een toeristische verkenning van de vele troeven die Nieuwpoort te bieden heeft, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kopje verse koffie, thee, cappuccino of espresso, een lekkere snack, een stevige salade of een pastamaaltijd.

 • XK 8 A 5968 Edit 24

 • XK 8 A 5981 Edit 26

 • XK 8 A 5962 Edit 22

Juli en Augustus

donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag - maandag

10.00 tot 22.00 u.

keuken open van 11.30 tot 14.30 u . en van 17.30 tot 21.00 u.
Gesloten op dinsdag en woensdag

Vakantieperiodes November Tot Mei

donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag - maandag

10.00 tot 20.00 u.

keuken open van 11.30 tot 14.30 u . en van 17.30 tot 19.30 u.
Gesloten op dinsdag en woensdag behalve kerstvakantie

Buiten Vakantieperiodes

 • maandag

  10.00 tot 18.30 u.

 • dinsdag

  gesloten

 • woensdag

  gesloten

 • donderdag

  10.00 tot 18.30 u.

 • vrijdag

  10.00 tot 18.30 u.

 • zaterdag

  10.00 tot 20.00 u.

 • zondag

  10.00 tot 20.00 u.

Welkom

Onze sfeervolle brasserie is gelegen op de recent vernieuwde Zeedijk te Nieuwpoort. 

Zowel voor als na een dagje strand, een shopping-namiddag in de achterliggende winkelstraat of een toeristische verkenning van de vele troeven die Nieuwpoort te bieden heeft, kan u bij ons terecht voor een heerlijk kopje verse koffie, thee, cappuccino of espresso, een lekkere snack, ,een stevige salade of een pastamaaltijd.

Laat u ook verrassen door onze suggesties.

's Namiddags zijn er huisgemaakte pannenkoeken en wafels, gebak, roomijs en milkshakes.  

De bediening verloopt snel en vlot en u krijgt steeds de juiste kwaliteit.

Ook in de winter kan u bij ons na een deugddoende wandeling zorgeloos genieten van een heerlijk drankje, aperitief of snack op ons aangenaam verwarmd terras met zicht op zee.  Of liever binnen, gezellig bij het haardvuur...?

Tot binnenkort in 'Het Strandhuis'!

Menu

Lees meer: Home

 • Hits: 36335

Contact

 • Bezoek ons

  Het Strandhuis

  Zeedijk 63
  8620 Nieuwpoort

  Wij werken zonder reservaties.

 • E-Mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Telefoon

 • Socials

Het Strandhuis

51.1474,2.7122

Lees meer: Contact

 • Hits: 1710

De kaart

De Kaart

Koffie

 • Espresso
  Een klein kopje sterke koffie, het zogenaamde ‘ mokkaatje ‘
 • Espresso Lungo
  Een minder sterke grote espresso, twee keer zoveel inhoudals een espresso.
 • Espresso Doppio
  Een dubbele espresso.
 • Espresso Lungo Caféinevrij – Déca
 • Kannetje koffie
 • Kannetje déca
 • Cappuccino
  Een espresso, gestoomdemelk en melkschuim. Afgewerkt met cacaopoeder.
 • Pana Montana
  Een espresso Lungo, afgewerkt met slagroom en cacao.
 • Latté Macchiato
  Een espresso, afgewerkt met veel warme melk en melkschuim ( =’ koffie verkeerd’ ).
 • Vanilla Macchiato
  Latté met melkschuim ende heerlijke smaak vanvanille.
 • Caramel Macchiato
  Latté met melkschuim en een vleugje caramel.
 • Cookie Macchiato
  Latté met melkschuim en een heerlijke toets speculoos.

Thee

 • Klassieke thee
  Mengeling van het huis
 • Indische thee
  Darjeeling, Fijne, krachtige thee van de hellingen van de Himalaya, met een zeldzame smaak van muskaat. Heerlijk na de maaltijd.
 • Groene thee
 • Jasmijn
  Exotische thee met breed blad uit China, gearomatiseerd met jasmijnbloemen.
 • Gunpowder
  Groene thee uit China met verkwikkend aroma en licht bittere smaak. De thee dankt zijn naam aan een agent van de Britse East India Company, die het uitzicht van de thee vergeleek met buskruit.
 • Rozenbottel
  De vrucht van wilde rozen : rijk aan vitamine C. Aanbevolen bij verkoudheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Werkt lichaamszuiverend.
 • Munt
  Zuivere pepermuntbladeren produceren een energieke en verfrissende drank, die kan genoten worden na een maaltijd om de spijsvertering te bevorderen. Bestrijdt slapeloosheid en zenuwachtigheid.
 • Kruidentuin
  Deze zuivere kruideninfusie brengt versheid uit de kruidentuin in uw tas.
  Ingrediënten : Venkel, kamille, appelsienenschil, stukjes appel, kaneel, gember, brandnetel, wilde aardbeibladeren, oranjebloesems en kruidnagel.
 • Kamille
  Bevordert de spijsvertering, werkt kalmerend op maag- en darmstoornissen. Bestrijdt hoofdpijn en koorts.
 • Linde
  Natuurlijk zoet om de zenuwen te kalmeren en de zinnen te verzachten.
 • Balance tea
  Volgens de leer van de Ayurveda heeft deze blend een kalmerend en evenwichtsherstellend effect. Probeer hem eens uit en u zult er direct voor gewonnen zijn. De thee is zoet en zacht van smaak en heeft een zachte bloemrijke toon.
 • Rooibos
  De geliefde en veelzijdige softdrink uit Zuid-Afrika, met een mild en zacht aroma. Rooibosthee bevat geen caféine en slechts een weinig tannine.
 • Fruitgaard
  Gearomatiseerde vruchtentheemélange met abrikozen- en perziksmaak.
  Hibiscus, stukjes appel, rozebottel, stukjes schil van citrusvruchten, zonnebloembloesem en natuurlijk aroma.
 • Haardvuur
  Gearomatiseerde vruchtentheemélange met kaneelsmaak. Rozebottel, appel, hibiscus, rooibosthee, amandelen, kaneel, echte Bourbon vanille en natuurlijk aroma.
 • Vitaplus
  Werkelijk een fruitkick! Mango- en ananasstukjes, stukjes passievrucht en yoghurt met zonnebloembloesem. Natuurlijk mag vitamine C niet ontbreken! Deze lekkere frisse multivitaminen smaak gaat de kamer niet uit vooraleer je wensen te vervullen.
  Ingrediënten : hibiscus, stukjes mango en ananas, appelsienschil, aroma, vitamine C, gevriesdroogde stukjes yoghurt en passievrucht, bloesem.
 • Oma’s Garten
  Een kleurrijk mengsel van verschillende vers geplukte vruchten en bessen...zoals in de tuin van grootmoeder.
  Ingrediënten : appelstukjes, zwarte bessen, natuurlijke smaakstoffen, gevriesdroogde braambes, aardbei en frambozenstukjes, wilde aardbeiblaadjes.
 • Lemon
  Gearomatiseerde vruchtentheemélange met citroensmaak. Bevat schil van citroen, limoen, stukjes appel, hibiscus, rozebottel, , natuurlijk citroenaroma.
 • Earl grey
  Harmonische melange van de fijnste China en Darjeeling theesoorten, gearomatiseerd met bergamot
 • Gemberthee
  Zwarte China thee, vermengd met stukjes van Chinese gemberwortel.

Traditionele Snacks

 • Verse soep
 • Croque Monsieur
 • Croque Madame
 • Croque Hawaï
 • Croque Bolognaise
 • Croque met gerookte zalm
 • Croque met geitenkaas en gerookte zalm

Salades

 • Met scampi
  Jonge slablaadjes met scampi, tomaat, ei, komkommer en stukjes appel.  Afgewerkt met bieslookvinaigrette en versgehakte peterselie.
 • Met Noorse zalm
  Frisse slamengeling met zalm gerookt op artisanale wijze, kerstomaatjes, komkommer, wortel, gesnipperde ui en versgehakte peterselie.
 • Met gerookte vis
  Frisse mengeling van jonge slablaadjes met gerookte zalm, heilbot, forel, paling, kerstomaatjes, komkommer en wortel.  Vinaigrette en versgehakte peterselie.
 • Met kip ( Ceasars salade )
  Gemengde sla met stukjes ovengebakken kip, gekookt ei, kerstomaten en broodkorstjes.
  Afgewerkt met parmezaanschilfers, een heerlijke dressing en versgehakte peterselie.
 • Met spek
  Jonge sla met krokant gebakken spekblokjes, kerstomaatjes, komkommer en appelstiftjes.  Afgewerkt met noten, vinaigrette en versgehakte peterselie.
 • Met geitenkaas
  Mengeling van slablaadjes met geitenkaas, gebakken spekblokjes, kerstomaatjes, komkommer en appelstiftjes.  Afgewerkt met noten, vinaigrette en versgehakte peterselie.

Onze klassiekers

 • Hamrolletjes met witloof ( oktober tot maart )
 • Vispannetje
 • Duo van kroketten
 • Trio van kroketten

Keuze uit : Kaas-, garnaal-, gandaham, -paling-, zalm met dille of fetakroket.

Pasta

 • Spaghetti Bolognaise
 • Lasagne Bolognaise
 • Macaroni ham en kaas
 • Penne met 4 kazen
 • Tagliatelle met boschampignons en stukjes kip

Voor de kleintjes

 • Kinderspaghetti Bolognaise
 • Kindermacaroni
 • Kaas – of garnaalkroket ( 1 st )
 • Kaas – of garnaalkroket ( 2 st )
 • Croque Monsieur zonder garnituur
 • Croque Monsieur met garnituur
 • Croque Madame of Hawaï

Lees meer: De kaart

 • Hits: 1450